Yritys

Sähköliike E. J. Lehto on vuonna 1991 perustettu, jatkuvasti kasvava sähköalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Satakunnassa, Huittisissa. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat ja remontoijat, taloyhtiöt, rakennusyhtiöt, yritykset ja maataloustuottajat. Olemme saaneet kiitosta erityisesti joustavuudesta, asiakaslähtöisyydestä, ammattitaidosta ja aikataulujen pitämisestä. Myös jälkihuoltopalveluamme arvostetaan.

Sähköliike E. J. Lehdossa työskentelee tällä hetkellä 17 henkilöä. Olemme erikoistuneet teollisuuden ja maatalouden automaatioasennuksiin. Meillä on tarvittavat resurssit ja osaaminen vaativienkin urakoiden hoitamiseen.

Pidämme ammattitaitoamme yllä jatkuvalla kouluttautumisella. Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää ja huolehdimme siitä, että meillä on aina tarvittavat luvat ja valtuutukset voimassa. Asentajamme tekevät työnsä hyvin ja siivoavat jälkensä, kun urakka on valmis. Tyytyväinen asiakas on lähtökohtana jokaisessa työssämme. Pyrimme siihen, että tarjoamme ratkaisut ovat sekä kustannustehokkaita että toimivia myös pitkälle tulevaisuuteen.

Viihtyisä myymälämme sijaitsee vanhassa punatiilisessä kivinavetassa Huittisten keskustassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme tyylikkäitä valaisinvaihtoehtoja ja runsaasti erilaisia sähkö- ja asennustarvikkeita. Laajan valikoiman lisäksi myymälästämme saa asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua.

Sähköliike E. J. Lehto pitää osaltaan yllä Huittisten palveluvalikoimaa. Tavoitteenamme on, ettei hyvää palvelua, huippuosaamista, sähkötarvikkeita tai valaisimia tarvitse lähteä hakemaan kauempaa. Yrityksemme toimitusjohtaja ja perustaja Esa Lehto valittiin Huittisten vuoden yrittäjäksi vuonna 2013.