Ilmalämpöpumput

Sähköliike E. J. Lehdosta saat ilmalämpöpumput, asennukset ja huollot. Valikoimissamme on sopivia ilmalämpöpumppuja sekä pieniin että suuriin rakennuksiin. Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen lämmöksi. Sen avulla voit säästää lämmityskuluissa olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Ilmalämpöpumpun hankkiminen on sijoitus asumismukavuuteen. Ilmalämpöpumpun avulla saat helpotusta kesähelteisiin tai säästät lämmityskuluissa talvipakkasilla. Kiinteistön lämpötilaa on mahdollista säätää myös etäkäyttönä, esimerkiksi ennen kesämökille saapumista. Ilmalämpöpumpun hyödyntäminen säästää lämmityskuluissa erityisesti suorasähkö- ja öljylämmitteisissä kiinteistöissä. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa uuteen tai vanhaan rakennukseen.

Sähköliike E. J. Lehdosta saat apua sopivan ilmalämpöpumpun ja sen asennuspaikan valintaan. Kokeneet työntekijämme hoitavat niiden asennuksen ammattitaidolla. Ilmalämpöpumpun asennus kestää yleensä noin yhden työpäivän.

 

Palvelumme:

  • Ilmalämpöpumppujen myynti: Mitsubishi, Daikin
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset
  • Ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset
  • Ulkokennojen puhdistus