Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Palvelut

Sähköliike E. J. Lehto toteuttaa monipuolisesti erilaisia asennustöitä perinteisistä uudisrakennusten sähkötöistä teollisuuden ja maatalouden automaatioasennuksiin. Asennamme hälytysjärjestelmiä ja suoritamme antenniasennuksia. Hallitsemme myös vaativat erikoisasennukset. Sähköliike E. J. Lehdolta saat myös kaapeliverkkojen saneeraukset, huollot ja vikapalvelupäivystykset. Teemme työmme aina huolellisesti ja alan vaatimusten mukaisesti. Työt suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa alusta alkaen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Sähkötyöt

Me hoidamme kaikki sähkötyöt pistorasian asennuksista lähtien aina isoihin urakoihin asti. Sähköliike E. J. Lehdosta saat esimerkiksi valaistusasennukset, lämmitysratkaisut ja kodin laitteiden kaapeloinnit sekä asennukset.

Lue lisää

Etusivu

Lue lisää

Automaatioasennukset

Sähköliike E. J. Lehto on erikoistunut vaativiin automaatioasennuksiin. Toteutamme esimerkiksi asuinkiinteistöjen lämmönsäätö- ja ilmastointiratkaisut. Meillä on osaamista myös teollisuuden ja maatalouden laitteiden automatisointiin.

Lue lisää

Tieto- ja kaapeliverkot

Sähköliike E. J. Lehto asentaa tieto- ja kaapeliverkot vaatimusten mukaisesti esimerkiksi omakotitaloihin, taloyhtiöihin, maatiloihin, liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin. Teemme myös valokuituasennukset.

Lue lisää

Hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta

Autamme sinua turvaamaan omaisuutesi. Meiltä saat murtoilmaisujärjestelmät ja kameravalvonnan niin omakotitaloihin kuin liikekiinteistöihinkin.

Lue lisää

Antenniasennukset

Toteutamme kaikki antenniasennukset radioantennista digi- ja HD-antenneihin. Meiltä onnistuvat myös tietoliikenteen antenniasennukset. Toteutamme antennien sisäverkot asetusten mukaan.

Lue lisää

Sähkösuunnittelu

Tarjoamme sähkösuunnittelua niin omakotirakentamiseen, teollisuuteen kuin maatalouteenkin. Huolellisesti tehty, asiakkaan toiveet huomioiva sähkösuunnittelu antaa pohjan työn onnistumiselle. Teemme kaikki sähkösuunnitelmat ammattitaidolla, alan ohjelmistoja hyödyntäen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Me myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput kaikkiin tiloihin. Sähköliike E. J. Lehdosta löydät sopivat laitteet moniin eri kohteisiin. Autamme asiakkaita sopivan ilmalämpöpumpun valinnassa ja huolehdimme siitä, että se asennetaan oikeaan paikkaan.

Lue lisää

Aurinkosähkö

Toteutamme aurinkosähköratkaisut kaikkiin kohteisiin. Meiltä saat aurinkosähkölaitteet, suunnittelun ja asennuksen – Koko paketti avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Maatalouden ratkaisut

Meillä on vuosien kokemus maatalouden kokonaisratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta, tuotantoalasta riippumatta. Toteutamme kaikki maatalouden sähkötyöt, automaatioasennukset ja tietoverkot.

Lue lisää

Teollisuuden ratkaisut

Sähköliike E. J. Lehto palvelee teollisuusasiakkaita muutostöissä ja uudisrakentamisessa. Teemme sähkötyöt sekä tieto- ja kaapeliverkot. Meiltä myös hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat.

Lue lisää